SoFeliz 2017!

Een nieuw jaar en ook weer een nieuwe blog!

De naam SoFeliz is niet alleen afgeleid van mijn naam Felicia (ik word vaak Felies of Feliz genoemd), maar Feliz betekent blij en gelukkig in het Portugees en Spaans en is weer afgeleid uit het Latijns. ik vind dit een hele mooie betekenis voor mijn bedrijf en de visie die ik heb.

Ik wil mijn gasten meer meegeven dan een massage. Het is voor mij belangrijk dat iemand echt geholpen is na Steelers #43 Troy Polamalu White Stitched NFL Jersey een behandeling. wholesale jerseys De massage moet een bijdrage leveren aan de gezondheid van mijn gasten. Hier speelt geluk een grote rol in. Geluk is namelijk een belangrijk factor voor de gezondheid. Je kunt bijvoorbeeld gezond eten en voldoende sporten en bewegen, maar als je niet gelukkig bent heeft dat toch invloed op je gezondheid. Naast gezonde voeding en voldoende beweging is het ook belangrijk om te genieten in het leven en voldoende te ontspannen. Hoe je dat doet, phentermine online is voor iedereen anders. De een kan zich prima ontspannen en ook genieten van zijn werk, de ander kan dit vinden in hobby’s zoals sporten of gewoon lekker een avondje uit. Ontspan je niet genoeg of geniet je te weinig, dan gaat het lichaam zeuren. Dit merk je in de vorm van hoofdpijn, stijve spieren, spieren die vast zitten, verdikkingen, of andere klachten. Met een massage is het mogelijk dit soms weg te masseren, al zal dit vaak niet in één keer gaan, maar het creëert in ieder geval bewustzijn dat het lichaam niet blij is en dat er iets moet veranderen.

Massage draagt ook op een andere manier bij aan geluk. Het ontvangen van een massage, maar ook ander sociaal contact zoals aanraken en knuffelen kunnen het oxytocine niveau in het lichaam verhogen. Oxytocine is een hormoon en speelt een belangrijke factor in sociale binding tussen vrienden, geliefden en ook ouder en kind Het hormoon maakt men kalm en minder angstig, aanraking kan hierdoor vertrouwen geven. Bij SoFeliz wil ik helpen met het weer gelukkig maken van het lichaam.

Ook wil ik iets meegeven voor het nieuwe jaar. Sommigen zullen voornemens hebben voor het nieuwe jaar, anderen hebben dit niet of vinden dit onzin. Wat ik wil meegeven is, of je hier nu op 1 januari mee begint, of vandaag of morgen, zorg ervoor dat je een doel hebt waar jij zelf gelukkig van wordt. En… if at first you don’t succeed, relax, breathe, smile, and try again! Be SoFeliz.

❤️ Felicia

Geef een reactie