SoFeliz Massages

 

Tijdens de massage draait het om jou! Ik hoor graag wat je wensen en motivatie zijn voor de massage. Samen bespreken we dan welke behandeling gepast is. Dit kan een heerlijke ontspanningsmassage zijn, een wat actievere (sport-)massage, of geniet heerlijk van jouw SoFeliz momentje. Ook wat het lichaam mij vertelt kan de aard van de massage bepalen.

Afhankelijk van de massage en de duur van de massage kan ik het hele lichaam behandelen, maar het is ook mogelijk om enkel bepaalde lichaamsdelen te behandelen of extra aandacht te besteden aan een bepaald lichaamsdeel.

 

Massages

Sportmassage

Een sportmassage is gericht op fysieke belasting van het lichaam. Een sportmassage kan preventief zijn; tijdens de sportmassage wordt aandacht besteed aan de spieren die tijdens jouw sportactiviteiten, of andere fysiek zware activiteiten het meest belast worden. De massage kan dan voor aanvang van de sport of activiteit gepland worden en zal het lichaam voorbereiden op de activiteit. De massage kan ook na de activiteit gepland worden, de massage levert dan een bijdrage aan het herstel van het lichaam. De massage vooraf en achteraf kunnen de kans op blessure verkleinen.

Heb je al klachten of een blessure? Dan kan door middel van massage en stretching het herstel hiervan bevorderd worden.

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage is gericht op de algehele belasting van het lichaam, fysiek en mentaal. Dagelijks wordt het lichaam, maar ook het hoofd, veelvuldig belast. Tegenwoordig krijgen we dagelijks nog een extra dosis prikkels binnen via de smartphone, tablet en computer. Het is belangrijk je hier regelmatig van terug te trekken en alles goed te ontspannen. Een ontspanningsmassage kan hierbij helpen.

 

Hoofdmassage

Een hoofdmassage is niet alleen heerlijk, maar heeft ook veel voordelen. Met de massage in het gezicht kan (spannings-)hoofdpijn en neusverstopping verlicht worden. Andere voordelen van hoofdmassage zijn; stimulering van de haargroei en verbeterde conditie van de huid.

Tijdens de hoofdmassage wordt de hoofdhuid en het gezicht gemasseerd, nek en schouders worden voor een deel mee gemasseerd.

Voetmassage

Je voeten worden dagelijks het meest belast tijdens het staan, lopen en eventueel rennen. Zij moeten namelijk het hele lichaam dragen. Het is belangrijk om de voeten goed te verzorgen. Een massage van de voeten is niet alleen verzorgend en ontspannend voor de voeten, maar voor het hele lichaam.

 

SoFeliz-momentje

Soms wil je gewoon genieten van een welverdiende massage; even een momentje voor jezelf. Tijdens het SoFeliz-momentje krijg jij alle aandacht en kun je genieten van een massage naar wens.

 

Prijzen

Massage 20 minuten *  €17,50
Massage 30 minuten  €27,50
Massage 60 minuten  €45,-
Massage 90 minuten  €60,-

* Alleen mogelijk voor de sportmassage, voetmassage en hoofdmassage.

 

SoFeliz Bundle 

Wil je vaker genieten van een massage bij SoFeliz, neem dan een SoFeliz Bundle.
We bieden voor de verschillende tijdsduren een bundel voor 3 massages en een bundel voor 6 massages.

 

SoFeliz Bundle 3x (3 maanden geldig)

3x 20 minuten 52,50 € 43,50
3x 30 minuten 82,50 € 68,-
3x 60 minuten 135,- € 112,-
3x 90 minuten 180,- € 149,50

SoFeliz Bundle 6x (6 maanden geldig)

6x 20 minuten 105,- €85,-
6x 30 minuten 165,- € 135,-
6x 60 minuten 270,- € 222,50
6x 90 minuten 360,- € 295,-