SoFeliz Nieuws

SoFeliz bestaat alweer 2 maanden! Binnen deze paar maanden is er veel veranderd, ook heb ik wat nieuwtjes voor jullie.

Terugblik

Website online
Op 7 december ging de website online. Inmiddels is de website ook aardig gevuld met informatie en leuke foto’s this page. Neem een kijkje op de verschillende pagina’s op de website.

Fotoshoot Suusetc.
Op 15 December is Suzan van Rij foto’s komen maken op locatie. De foto’s zijn erg mooi geworden en geven een goede impressie. Een aantal foto’s zijn inmiddels te bewonderen op de website en op facebook.

Samenwerking met Treatwell
SoFeliz heeft zich onlangs aangesloten bij Treatwell. Dankzij Treatwell kun je nu ook zelf online je afspraken inplannen. Op facebook en op de website kom je met 1 klik op onze Treatwell pagina. Actie! Op dit moment geldt er een promotie van 10% korting op alle behandelingen.

Giftcards
Wil je niet alleen zelf genieten van een massage, maar ook iemand anders een massage cadeau doen? Dat kan dan nu met een leuke SoFeliz giftcard. De giftcards kun je kopen op locatie.

What’s new?

SoFeliz blijft zich ontwikkelen en heeft een aantal nieuwe behandelingen en voordelen.

– NIEUW AANBOD –

Ik ga mijn producten iets anders aanbieden, ook komen er nieuwe behandelingen bij. Dit betekent dat je binnenkort kunt kiezen uit het volgende:

  •  Sportmassage
  •  Ontspanningsmassage
  •  Hoofdmassage
  •  SoFeliz momentje

Meer informatie over de behandelingen kun je vinden op de website onder SoFeliz Massage. De prijzen voor de massages blijven hetzelfde.

– SOFELIZ BUNDLE –

Daarnaast introduceer ik de SoFeliz Bundle. Je kunt nu een bundle aanschaffen van 3 massages of 6 massages. Hiermee ben je per massage voordeliger uit en als je de bundle van 6 massages neemt, kom je zelfs uit op 1 gratis massage! Meer informatie en prijzen zijn te vinden onder SoFeliz Massage lMFtxEU.

Ik hoop dat het nieuwe aanbod aanspreekt, feedback is altijd welkom! Tot ziens bij SoFeliz.

Liefs,

Felicia

 

Geef een reactie