Over SoFeliz


sofeliz-1965-high-res-copy-2

 

Wie is SoFeliz

Hoi, ik ben Felicia. Naast mijn studie Sportmanagement heb ik in november 2016 SoFeliz opgericht en ben ik begonnen met het geven van massages op de donderdag in Leef Schiedam. Ik heb een passie voor sport en gezondheid en vind het heerlijk om hiermee bezig te zijn en dit met anderen te delen. In 2013 heb ik het diploma Sportmassage en -verzorging behaald. Dit seizoen ben ik ook sportverzorgster bij het Dames eredivisieteam F.Breeman BMW Rotterdam Basketbal. Tijdens uit- en thuiswedstrijden ondersteun ik de dames samen met de fysiotherapeut van het team.

Wat is SoFeliz

Met SoFeliz wil ik naast het bieden van sport- en ontspanningsmassages aan vrouwen, ook informeren over sport, massage en gezondheid. Een massage is erg persoonlijk, met het aanraken en masseren van de huid en spieren leer ik u kennen. Elk lichaam is anders en heeft haar eigen structuur, haar eigen vorm, verschillende sterke en zwakke plekken en elk lichaam vertelt haar eigen verhaal. U komt naar mij toe en vertrouwt mij uw lichaam toe, maar ook uw verhaal. Daarom is het belangrijk dat u mij ook leert kennen en mij kunt vertrouwen.

Natuurlijk luister ik graag naar alle verschillende verhalen, maar zelf heb ik ook wel wat te vertellen. Na de massages geef ik graag tips over het voorkomen en tegengaan van klachten en tips ter bevordering van uw gezondheid. Ook zal ik regelmatig gezondheid en massage gerelateerde informatie en tips delen op de website en op facebook.

Waar komt de naam SoFeliz vandaan? SoFeliz staat voor So Felicia, als in so ME, ik word vaak Feliz genoemd. Maar SoFeliz staat ook voor ‘SO HAPPY’. Feliz betekent letterlijk ‘gelukkig’ of blij in het Portugees of Spaans. Naast een goede balans is het vinden van geluk erg belangrijk voor de gezondheid. Ik hoop u met een SoFeliz momentje daarbij te kunnen helpen.